Previous slide
Next slide

BINNENZONWERING

Jaloezieën:
Verano jaloeziëen zijn een stijlvolle zonwering bestaande uit horizontale lamellen in aluminium of hout. Lichtinval en zichtbaarheid worden door u zelf geregeld. Functioneel en decoratief.

Rolgordijnen:
Verano rolgordijnen zijn een zeer eenvoudige oplossing tegen zon, warmte en inkijk. Met een ruime keuze uit honderden kleuren vindt u altijd een stijlvolle afwerking.

Lamellen:
Verano lamelgordijnen zijn een ideale zonwering bestaande uit verticale lamellen in stof, PVC of aluminium. Lichtinval en zichtbaarheid worden door u zelf geregeld. Functioneel en decoratief. Nieuw in de Verano collectie is de Rive. Dit is een zeer bijzondere lamel door de gestanste rondingen van verschillende grootte. Rive is verkrijgbaar in 22 fraaie en eigentijdse kleurstellingen.

Vouwgordijnen:
De Verano vouwgordijnen zijn de nieuwste trend in interieur en decoratie. Het is een stijlvolle zonwering waarbij de stof trapsgewijs naar beneden zakt. De 4 exclusieve modellen gecombineerd met een verscheidenheid in kleuren zorgen voor een gepersonaliseerde oplossing en decoratie.