Previous slide
Next slide

ZONWERING

Terrasschermen 200:
Knikarmschermen, vrije doorloop gegarandeerd, met ophangpunten aan de zijconsolen. Ideaal voor schermen tot 550 cm breed, maximale uitval 300 cm. Cassette zorgt voor een optimale bescherming van het doek.

Terrasschermen 300:
Knikarmschermen, vrije doorloop gegarandeerd, met vrije ophangbeugels. Ideaal voor grote breedtes tot 750 cm uit één stuk of zelfs gekoppeld tot 20 m. Cassette zorgt voor een optimale bescherming van het doek.

Screens:
De Verano screens bestaan uit vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden, het zicht naar buiten blijft behouden.

Uitvalschermen:
Uitvalschermen van Verano vormen een functionele bescherming tegen fel zonlicht en hoge temperaturen. Ze bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning als ook voor bedrijfspanden. Geen vrije doorgang onder het scherm.

Verandazonwering:
De Verano verandazonwering is een zeer efficiënte zonwering voor de optimale regeling van de temperatuur in uw veranda. Licht en temperatuur kunnen naar wens geregeld worden.

Automatisering:
Samen met Verano en Somfy kunt u uw leef- en wooncomfort aanzienlijk verhogen. Elektrische bediening bespaart u tijd en energie. Afstandsbediening en groepsbesturing, zonbesturing en windbeveiliging, draadloos indien gewenst, een probleemloze en veilige werking jarenlang gegarandeerd.

Doeken:
In uw VERANO scherm is een doek verwerkt van hoogwaardige kwaliteit (Dickson, Swela).